четвер, 23 листопада 2017 р.

2-й міжнародний Інтернет-марафон

2-й міжнародний Інтернет-марафон: досвід освітян Європи для вчителів України
Освіта потребує докорінного реформування, але як подолати проблеми? Найдоцільніше — скористатися досвідом європейських країн, що вже пройшли шлях змін та успішно інтегрувалися в світову систему освіти. Саме тому ми вдруге організуємо міжнародний інтернет-марафон!
12-14 грудня представники систем освіти Фінляндії та Естонії — робітники департаментів, керівники навчальних закладів та прості вчителі проведуть вебінари на актуальні теми, такі як упровадження європейських освітніх програм, створення сучасного шкільного середовища, мотивація учнів та багато іншого.
Мови вебінарів — російська та англійська з перекладом. За численними побажаннями глядачів вебінари проводитимуть з 15 години.
Доступ до вебінарів безкоштовний, але потрібна реєстрація. Також ви можете замовити сертифікат про підвищення кваліфікації від ДВНЗ «Університет менеджменту освіти»!
Тож запрошуємо на 2-й міжнародний Інтернет-марафон «Досвід успішних реформ естонської й фінської освіти для України. Європейський контекст»!
❗Реєструйтеся за посиланням https://goo.gl/vfvwYZ
Долучайтеся до лав передових учителів країни!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...