вівторок, 21 листопада 2017 р.

Література - вікно у світ

На уроках літератури учень не тільки книги читає, а й за допомогою знань світ осягає і насамперед себе. Саме на таких уроках  у НВК І-ІІІ ступенів с. Великі Гаї у 10 та 11 класі 17 листопада 2017 року побували вчителі зарубіжної та української літератури відділу освіти Великогаївської сільської ради. 

На майстер-класі, який проводила вчителька зарубіжної літератури Світлана Ярославівна Лапшинська, присутні побачили, як можна допомогти підростаючому поколінню з’ясувати гострі проблеми сучасності, як залучити до творчої співпраці всіх учнів, організовуючи їх діалог з автором, художнім текстом, як обґрунтовувати свої твердження, формувати свою позицію та зберегти права кожного на власну думку. Спонукаючи своїх учнів читати художні тексти, словесник сприяє формування ключових компетентностей, розвитку зв'язного мовлення, критичного та логічного мислення.  Такі уроки готують до життя! 








Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...