вівторок, 13 березня 2018 р.

Школа, яку ми потребуємо сьогодні, щоб зробити світ кращим

Фотозвіт 



Для активних освітян Великогаївської ОТГ,  які готові до інновацій та змін в освіті 12 березня 2018 року на базі НВК “ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ с. Великі Гаї” проходив форум «Крок за кроком у нову українську школу».
Як зацікавити учнів своїм предметом? Як створити ситуацію успіху на уроках. Чого навчати дітей у ХХІ столітті? Якою має бути сучасна школа?  Ці, та багато інших питань цікавили всіх всіх присутніх. Запрошені гості з відділів освіти Тернопільського району та Байковецької громади,  голова громади, тренери, зареєстровані спікери,  вчителі та директори шкіл,  які хочуть іти в ногу з  часом, мали можливість обговорити актуальні питання розвитку нової української школи, обмінятися досвідом. Різні ракурси вирішення питань збагачували, надихали, додавали певності, що освіта у Великогаївській громаді живе та розвивається.
  Кращими практиками ліцею "Інтелект"(ЛСШ№69) ділилися тренери, учасники міжнародних проектів "Демократична школа", "Інтегральне лідерство в освіті" Ништа Н. М. - директор ліцею, Сокіл І. С.  - практичний психолог Хіцяк О. С. - учитель початкових класів.


Дякуємо всім за участь у заході!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...