вівторок, 28 листопада 2017 р.

Шкільний театр - це дивовижний світ, в якому всі діти талановиті і неповторні

Шкільний театр - це дивовижний світ, в якому всі діти талановиті і неповторні. У цьому 24 листопада 2017 року переконалися вчителі української мови та літератури та християнської етики відділу освіти Великогаївської сільської ради.  які зібралися у Баворівській ЗОШ І-ІІІ ступенів за запрошенням О. В. Шайнюк та В. З. Кубіва на перегляд вистави «Кайдашева сім’я» за однойменним твором І. С. Нечуя-Левицького. 




Комічні та драматичні ситуації, в які потрапляють персонажі, викликали у глядачів сміх крізь сльози і навпаки.  


Дев’ятеро  учнів 10 класу, учень 8 класу та учениця 5 класу, вчителі Д. В. Мричко та В. З. Кубів вміло ввійшли у роль, відтворили атмосферу кінця ХІХ століття та намагалися потягнути ниточку до ХХІ століття. Актори вправно, дотепно проводили паралелі з нашим часом, оскільки багато в чому людська природа, на жаль, залишилася незмінною.

Привернути дітей до театрального мистецтва, допомогти глибше пізнати красу навколишнього світу. виховати й зберегти природну сутність особистості дитини, її індивідуальність - саме такі завдання  поставила собі вчителька української мови та літератури та християнської етики ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Баворів  О. В. Шайнюк, розпочавши заняття зі своїми учнями у драматичному гуртку. Саме так поділилися досвідом роботи колеги, обговорюючи тему педмайстерності вчителів як сучасного підходу до позакласної роботи.




1 коментар:

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...