вівторок, 10 вересня 2019 р.

Регіональний семінар Liberal Arts "Лідерство. Відповідальність. Довіра"

10 вересня 2019 року відбувся  регіональний семінар Liberal Arts в м. Львів "Лідерство. Відповідальність. Довіра".

Фотоальбом. Натисніть тут!!!
«Liberal Arts» – це інтелектуальна платформа для зустрічі, співпраці, розвитку вчителів та наставників. Проект пропонує комплекс гуманітарних знань, які мають слугувати інноваційним підходом для реформування підходів в освіті та підготовки вчителів-лідерів.
В 2019 році, за підтримки Кабінету Міністрів України, проект передбачає два основних елементи: регіональні семінари та форум. Семінари у вигляді одноденних регіональних сесій для вчителів та виховників з усієї України відбулись в Полтаві та Харкові. В вересні семінари відбудуться у Львові, Чернівцях, Миколаєві. Заключний одноденний форум відбудеться 5 жовтня в м. Києві та збере кращі освітні практики і має на меті обмін досвідом та підвищення кваліфікації освітян з різних областей України.
Проект Liberal Arts реалізується в Україні вже третій рік та об'єднав більше 1000 вчителів
з різних регіонів України. Метою проекту є створення інтелектуальної платформи для зустрічі, діалогу й співпраці вчителів майбутнього, які приймають виклики сучасності та підтримують модель «навчання впродовж життя». В грудні 2018 року відбувся форум «Liberal Arts:Лідерство в освіті» за участі 350 вчителів з усіх регіонів України.

Семінар мали можливість відвідати і почерпнути нові інструменти, ідеї та натхнення О.Майка та О.Сівінська.

Питання, які розглядалися:

1. Модель лідерства на прикладі УАЛ
2. Liberal Arts: Лідерство
3. Неформальні підходи в освіті
4. Рефлексія

Дякуємо Любомиру Шимківу, Орисі Демській, Олександрі Брашовецькій, Українській академії лідерства, проекту "Liberal Arts" (Львів) за можливість вибору в пошуках сили змінюватися та шукати нові ключі 💗ДОВІРИ!!!

Довіра - соціальний капітал!!!

Інвестуємо...)))

Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...