пʼятницю, 11 листопада 2016 р.

Обласної науково-практичної Інтернет-конференції «Новітні інформаційно-комунікаційні технології в навчальному процесі: актуальні проблеми»

30 листопада 2016 року  Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти запрошує Вас взяти участь у роботі Обласної науково-практичної Інтернет-конференції «Новітні інформаційно-комунікаційні технології в навчальному процесі: актуальні проблеми»

За підсумками роботи конференції планується випуск електронного збірника з матеріалами конференції, який можна буде завантажити в PDF-форматі на сайті кафедри та з інституційного репозитарію ТОКІППО. 

Метою Інтернет-конференції є визначення стану впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів ІКТ, обмін досвідом, підвищення якості шкільної освіти.

Для включення теми до програми конференції та розміщення змісту тез  учаснику необхідно до 25 листопада 2016 року  подати до оргкомітету: заявку на участь в конференції (онлайн форма), текст публікації за адресою: o.oleksyuk@ippo.edu.te.ua

Дата подачі матеріалів до 25.11.2016

У даній  онлайн конференції можуть взяти участь як вчителі інформатики, так і вчителі інших спеціальностей, які використовують ІКТ на уроках чи мають згадку про нього у своїй методичній проблемі.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...