суботу, 15 грудня 2018 р.

Методоб'єднання вчителів математики

13 грудня 2018 року на базі комунального закладу  навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів- дошкільний навчальний заклад с.Козівка" вчителем  Яцишин Ольгою Василівною було проведено методоб'єднання  вчителів математики.

Спочатку вчителі математики нашої громади побували у детективному агентстві  у учнів 7 класу. На нестандартному уроці  алгебри  учні пригадали формули скороченого множення, допомагаючи Незнайку відтворити лист. Потім, розв'язуючи  завдання, розшифрували номер телефону агентства, а розв'язуючи рівняння, взнали тривалість робочого дня. Вчителька підібрала цікаві завдання, у ході розв'язання яких учні розкрили свою першу справу- визначили прикмети математичного злочинця:  форму лиця- спростивши вираз, губи- розкладанням на множники, колір очей- розв'язуванням тестів,   волосся- розв'язавши рівняння, форму носа- доведенням нерівності, особливі прикмети-розв'язуванням завдань.

Зібравши необхідні факти, діти побудували портрет математичного злочинця  і систематизували знання по темі застосування формул скороченого множення.

Дальше ми побували на  математичних вечорницях "Ой, там на Андрія дівчата гадали". Діти, дотримуючись українських звичаїв, показали свої таланти. Було і математичне ворожіння, і перекидання чоботів, і математичні пісні, і сценка про екзамен з математики, і цікаві логічні задачі, і танцювальний флеш-моб. Пролунало багато віршів і пісень-пародій  про математику.

Щиро дякуємо вчителю і учням за цікавий урок та математичні вечорниці!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...