середа, 8 травня 2019 р.

ОБМІН ДОСВІДОМ ОСВІТЯНСЬКОЇ РОДИНИ



07 травня 2019р. у відділі освіти Великогаївської ОТГ  відбулася зустріч  по обміну досвідом  з директорами та заступниками директорів Скалатської ОТГ.  Метою  зустрічі було  ознайомлення участі закладів освіти  у різних проектах, навчальні тренінги. 
Вітальне слово мав  голова Великогаївської ОТГ Кохман О.А., який ознайомив  гостей із здобутками громади, відповідав на запитання щодо освіти.  Глива І.Б. в.о. начальника відділу освіти розповів про розвиток  освітянської галузі у нашій громаді, а завідувач методичним кабінетом Лазута Т.Й. про роботу методичної служби, методист відділу освіти Королюк О.Й. ознайомила із роботою громадської організації «Поштовх Вперед» та співпрацею з Корпусом миру .


  Практична частина зустрічі відбулася у НВК ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ с. Великі Гаї” де гостей зустріли директор школи  Кость О.М. та методисти відділу освіти  Кохман Л.В., Майка О.Р., Сівінська О.З., які провели навчальний тренінг. Вчитель зарубіжної літератури Мудра О.М. та учні школи представили роботу клубу соціального підприємництва "Крок за кроком". 

Дякуємо організатору поїздки  завідувачу методичного кабінету Скалатської ОТГ Кучарській  Світлані Петрівні. 


Бажаємо нашим гостям, колегам плідної співпраці та успіхів у розвитку освіти.

Надіємось і на подальшу співпрацю  між  відділами освіти наших ОТГ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...