понеділок, 10 червня 2019 р.

Зустрічі


7 червня 2019 року  до Великогаївської територіальної громади з дружнім візитом завітала делегація директорів шкіл, завідуючих дитячими садочками Хорольського району на чолі із начальником відділу освіти, молоді та спорту Іриною Потерайло та головою Хорольської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Інною Рябухіною.    
Гостей з зустрічали  голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман, начальник фінансового відділу Наталія Бойко, начальник центру надання адміністративних послуг Наталія Висоцька, виконуючий обов’язки завідуючого відділу освіти Ігор Глива, завідуюча методичним кабінетом Тетяна Лазута,  які ділилися досвідом роботи у громаді, напрацюваннями та досягненнями у сфері освіти ОТГ.  

Полтавські гості ознайомилися з умовами та системою роботи дошкільного закладу «Країна дитинства», в якому виховуються наймолодші жителі громади. Оксана Королюк, методист, щиро поділилася досвідом роботи нового креативного садочка.
Делегація відвідала  НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ДНЗ с. Великі Гаї» відділу освіти Великогаївської сільської ради. Директор школи Оксана Кость провела екскурсію сучасною школою, презентувала роботу великого колективу. Тут гості  спілкувалися з учителями, отримали відповіді на питання, що їх зацікавили.  Обмінюючись досвідом, надихаючись успіхами один одного, ми можемо зробити дуже багато для розвитку освіти та  майбутнього кожної дитини.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...