понеділок, 25 листопада 2019 р.

Тренінг «Інноваційна освітня діяльність - основа модернізації сучасних закладів загальної середньої освіти в процесі становлення Нової української школи»



Методичний кабінет відділу освіти  виконавчого комітету Великогаївської сільської ради висловлює подяку в.о.зав. лабораторії науково-дослідного та навчально-методичного забезпечення дисциплін еколого-природничого спрямування ТОКІППО  Діяні Яценко та методисту Лабораторії  Людмилі Кучер за  тренінг, який було проведено 20 листопада 2019 року для методистів  методичного кабінету та педагогічних працівників  Великогаївської ОТГ на тему «Інноваційна освітня діяльність -  основа модернізації сучасних закладів загальної середньої освіти в процесі становлення Нової української школи».
В рамках тренінгу присутні були ознайомлені з інноваційним освітнім експериментом регіонального рівня «ЕКО-школа», його завданнями, дослідно-експерементальними проектами «Навчання в русі», «Вчимося жити разом», «Школа сприяння здоров’ю».

Дякуємо за змістовний, інноваційний тренінг!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...