вівторок, 4 лютого 2020 р.

Тренінг "Профілактика емоційного вигорання, ненасильницька комунікація"

"Ми всі просто чудові, просто блискуче недосконалі", - сказав хтось мудрий. Тому розвиток - це не пункт призначення, а подорож, яка ніколи не закінчується.  17  січня 2020року в актовій залі Великогаївської ОТГ зібралися відкриті, охочі вчитися, зростати педагоги шкіл відділу освіти. Ще би, тренінг "Профілактика емоційного вигорання, ненасильницька комунікація" проводив Стас Дрогаєв – психолог, проектний мененджер Impact Hub Odessa, колишній радник міського голови, кординатор баготьох соціальних проєктів. 
Що не кажіть, а вчителям життя у стресовий перенасичений інформацією час підкидає різні сюрпризи та виклики. Як їх долати? Адаптовуватися, переосмислювати, діяти свідомо, шукати ресурси, жити тут і тепер, мріяти, дбати про своє благополуччя та благополуччя спільноти і намагатися бути щасливим. Адже якщо щасливий учитель, то і щасливий учень.
Дякуємо тренеру Станіславу Дрогаєву та всім учасникам тренінгу за відкритість та щирість у пошуках сенсу. Було цікаво та ресурсно. Разом легше відкривати нові бачення, нові можливості. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...