пʼятницю, 16 листопада 2018 р.

Семінар заступників директорів шкіл Великогаївської ОТГ з навчально - виховної роботи на тему: "Володіння мистецтвом публічного виступу у роботі завуча"

 16.11.2018р. на базі комунального закладу "ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Баворів" Великогаївської сільської ради Тернопільської області відбувся семінар для заступників директорів шкіл Великогаївської ОТГ з навчально - виховної роботи на тему: "Володіння мистецтвом публічного виступу у роботі завуча". Проводили захід: завідувач методичним кабінетом відділу освіти Великогаївської ОТГ Лазута Т.Й. та заступник директора з навчальної роботи Гевко Марія Йосипівна. Обговорювали питання: "Як говорити, щоб вас хотіли слухати" , "Розміщення слухачів в авдиторії", "Типи спілкування", "Ділове спілкування", "Засоби ділового спілкування", "Публічний виступ", "Електронне та мобільне спілкування".
      Цікаво! Нестандартно! Захоплююче! Корисно для завучів, які працюють над своїм розвитком у вибраній професії. Проведення таких заходів сприяє підвищенню інтелектуального рівня педагогів та вихованню мислячого покоління. Дуже вразила гостинність, доброзичливість господарів семінару. Щиро Вам дякуємо!!! Припало до душі науково-теоретичне обгрунтування проблеми, психологічно позитивний клімат спілкування. Практичне заняття відбувалося інноваційно, записували виступи учасників семінару на відеокамеру та аналізували. Ставлення людини до співрозмовника передають поза, положення рук, положення плечей і голови, міміка, рукостискання, посмішка. Усміхайтеся частіше - посмішка продовжує життя!!!











Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...