вівторок, 13 листопада 2018 р.

Воркшоп "Лайфхаки в повсякденному житті та природі"






  Декан, викладачі та студенти факультету презентували практичну спрямованість спеціальностей «Географія», «Екологія» «Гідрологія» та «Туризм». 
    Учні власноруч могли розкласти намет, зав'язати туристичні вузли, правильно та швидко спакувати спальний мішок. Школярі визначали якість шоколаду та солодкої води,   досліджували брак йоду в організмі,  а також розглядали гірські породи та мінерали. Був проведений розіграш фірмових призів  від ТНПУ ім. В. Гнатюка.
  Було багато приємних вражень та позитивних емоцій.
   Педколектив та адміністрація школи вдячні за корисну і важливу інформацію для школярів  Кузишину А. В. (кандидат географічних наук, доцент, декан), Рудакевичу І. Р. (кандидат географічних наук, викладач), Лісовій Н. О. (кандидат біологічних наук, доцент кафедри геоекології та методики викладання екологічних дисциплін), Гавришку Б. Б. (кандидат географічних наук, викладач), Пушкарю Б. Т. (кандидат географічних наук, викладач) та студентам.































Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...