четвер, 24 січня 2019 р.

Методичне об'єднання з виховної роботи

24 січня 2019 року відбулося  МО педагогів - організаторів Великогаївської ОТГ у приміщенні НВК "ЗОШ І - ІІІ ст.-ДНЗ с. Великі Гаї"
Колеги поділилися досвідом своєї роботи щодо виконання плану обласної учнівської спільноти "Авангард" демонструючи свої презентації.У МО взяв участь начальник відділу освіти М.В.Дишкант,який подякував за належну роботу із підростаючим поколінням і побажав натхнення та творчих злетів.



Водночас у приміщенні сільської ради відбулося чергове засідання  учнівського самоврядування освітніх закладів  Великогаївської ОТГ "Свідома молодь"

Наталія Теодозіївна Хомин - куратор учнівського самоврядування Великогаївської ОТГ провела тренінг на тему: "Я - лідер!" Всі діти працювали активно, з великою цікавістю виконували вправи, крокували "до вершини Говерли". Начальник відділу освіти Мирослав Васильович побажав  дітям вийти на саму вершину гори - стати справжніми лідерами в житті.
                 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...