пʼятниця, 4 жовтня 2019 р.

День Вчителя у Великогаївській ОТГ



Віддай людині  крихітку себе. За це душа наповнюється світлом.

(Ліна Костенко)

03 жовтня 2019 року у Великогаївській громаді відбулося святкування Дня працівників освіти. З вітальним словом виступили: сільський голова Олег Кохман, в.о. начальника відділу освіти Ігор Глива, які від щирого серця привітали присутніх зі святом та побажали невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові!
Методичний кабінет відділу освіти  та педагоги ЗЗСО І-ІІІст. – ЗДО с.Товстолуг  підготували розважальну програму в якій було нагородження, квести, щирі вітання. Не обминули   увагою і заклади дошкільної освіти.  
Шановні педагоги, дякуємо вам за вашу натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, адже саме ви знаходите в тих маленьких дітках, які вперше переступають поріг дошкільного закладу освіти та  закладу загальної середньої освіти, майбутніх академіків, гарних музикантів, різних митців, науковців. 

Відділ освіти висловлює щиру подяку  педагогічному колективу  ЗЗСО     І-ІІІст. – ЗДО с.Товстолуг  за  допомогу у проведенні  свята.

























Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...