понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Семінар «Робота відділу освіти та методичного кабінету в умовах децентралізації. Обмін досвідом»

Фотоальбом заходу.
 Натисніть тут!!!

По-осінньому тепло зустріла 25 жовтня 2019 року нас Скалатська земля.  Директори шкіл, в.о. начальника відділу освіти та методичний кабінет відділу освіти Великогаївської ОТГ гостювали у відділі освіти Скататської ОТГ. Семінар «Робота відділу освіти та методичного кабінету в умовах децентралізації. Обмін досвідом» пройшов дуже цікаво. Щиро, по-дружньому колеги ділилися успішними кейсами та позитивними змінами у освіті. Видно, яку любов вкладають освітяни Скалатчини у свою працю. Вразило все: і типові освітні заклади, і міська рада, і музей Леся Курбаса, і монастир, і Хресна дорога. Всі духовно та інтелектуально збагатились, набрались життєвої сили, відкрили для себе таку близьку та досі незнайому  Скалатську ОТГ. 
Повернулися додому сповнені незабутніх вражень і щирої вдячності відділу освіти Скалатської міської ради, начальнику відділу освіти Добеньці Тетяні Павлівні та завметодкабінетом Кучарській Світлані Петрівні Скалатської міської ради за відмінно організований семінар, а також в.о. завідуючого Гливі Ігорю Богдановичу та завметодкабінетом Лазуті Тетяні Йосипівні Великогаївської сільської ради за можливість. Сподіваємось, це переросте у проект партнерства та співпраці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...