понеділок, 16 грудня 2019 р.

"Учитель року - 2020"

11 грудня 2019 року на базі Почапинської ЗОШ I - III ступенів Тернопільської районної ради Тернопільської області проходив зональний етап конкурсу "Учитель року - 2020" у номінації "Зарубіжна література".  Свою майстерність, професійні вміння, творчість представили на розгляд журі три конкурсантки з Тернопільського району та одна із Великогаївської ОТГ.
Для Наталі Степанівни Петерків , учительки
зарубіжної літератури Товстолузької ЗОШ І-ІІІ ст., уже другий рік поспіль грудень стає можливістю заявити про себе як креативну, фахово компетентну, творчу вчительку, яка не боїться викликів часу. Цьогорічний конкурс "Учитель року - 2020" є цьому підтвердженням. Молода, енергійна, позитивна Наталя Степанівна гідно представила відділ освіти Великогаївської громади, продемострувавши свої найкращі напрацювання.
Учителька провела інноваційний, сучасний урок зарубіжної літератури в 11 класі, презентувавши майстерність з організації аналізу поетичного твору, захопивши учнів модерністською поезією. 
Щиро вдячні вам, Наталіє Степанівно, і бажаємо здійснення мрій, міцного здоров'я, сил, наснаги, радості!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...