вівторок, 21 лютого 2017 р.

Вже багато місяців поспіль у соціальних мережах обговорюють підліткову гру "Синій кит". Або ж "Тихий дім", "Море китів", "Розбуди мене о 4:20". У смертельної гри багато назв, але результат завжди однаковий - закінчене життя дитини і зламані горем батьки, які не розуміють, що ж змусило дитину звести рахунки з життям...
Аби підлітки не потрапили в такі групи, у кіберполіції радять батькам приділяти більшу увагу психологічному стану дитини, а також варто проводити наступні дії: 
1) Перевіряти шкіряні покриви дитини на наявність пошкоджень та в разі їхнього виявлення, з'ясовувати обставини, за яких вони з'явилися. Особливу увагу звертати на пошкодження різного роду в формі кита.
2) Перевіряти акаунти дитини в соціальних мережах, та групи до яких входить акаунт. Перевіряти вміст спілкування в приватних чатах.
3) Звертати увагу на коло спілкування дитини.
4) Намагатися зайняти вільний час дитини спортивними або культурними секціями.
5) Обов'язково контролювати те, які фото й та відеофайли є в гаджетах дитини.
6) Встановлювати функцію "батьківський контроль" на всіх гаджетах дитини.


Прошу усіх педагогічних працівників звернути особливу увагу на діяльність дітей в соціальних мережах та провести відповідну роботу з батьками!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...