четвер, 23 лютого 2017 р.

МО вчителів фізики

23 лютого 2017 року на базі комунального закладу "ЗОШ І-ІІ ступенів с.Скоморохи"  відбулося МО вчителів фізики на тему: "Активізація пізнавальної діяльності учнів за допомогою  демонстраційного  експерименту",  яке провів вчитель фізики Гевко Ярослав Орестович. 
У 9 класі  вчителі відвідали відкритий урок на тему: "Магнітна дія струму. Дослід Ерстеда", в ході якого учні ознайомилися з магнітними властивостями прямолінійного провідника зі струмом. Вчитель та учні продемонстрували досліди, на основі яких були зроблені висновки про властивості прямолінійного провідника зі струмом, навчилися користуватися правилом свердлика та правої руки для визначення напрямку силових ліній магнітного поля прямолінійного провідника, ознайомилися з гіпотезою Ампера про пояснення магнітних властивостей речовин. В ході роботи в групах демонстрували експерименти з даної теми, робили висновки, дані записували у відповідні картки. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...