середу, 22 лютого 2017 р.

Методоб'єднання заступників директорів з виховної роботи,педагогів - організаторів та лідерів учнівського самоврядування на тему: "Роль національно - патріотичного виховання у формуванні українця - патріота

Мета сучасного освітнього простору - не тільки сформувати необхідні компетенції, надати грунтовні знання з різних предметів, а й формувати громадянина - патріота України.
Сьогодні  Україна переживає важкі   часи, тому  національно - патріотичне виховання молоді має велике значення.

22 лютого 2017року відбулося методоб'єднання заступників директорів з виховної роботи, педагогів - організаторів та лідерів учнівського самоврядування на базі ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Великі Гаї на тему : "Роль національно - патріотичного виховання у формуванні українця - патріота" 

Почуття єдності та національного українського духу об'єднало учнів та вчителів, запрошених гостей під час виконання пісні "Над землею тумани". У залі запанувала тиша. З болем у серці присутні перегянули презентацію "Герої не вмирають!"

Українські Ангели загинули за правду, свободу,незалежність своєї держави. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та всіх борців за волю України.

Педагогічний колектив разом з учнями школи створили експозицію речей із зони АТО,які превезені під час перебування з вертепним дійством на Сході.

Беспосередні учасники бойових дій пан Богдан та пан Андрій  розповіли про трагедію війни для нас , всіх українців. 


Лідери учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів представили "Книгу звитяги"

На захід була запрошена волонтерка Світлана Гоч. Пані Світлана поділилася думками про страшні лихоліття війни, представила ряд фотографій про життя наших бійців. 
У школах громади було проведено благодійну акцію "Допоможи воїну АТО".Малюнки , обереги, листи, а також необхідні речі для воїнів передані пані Світлані.
Лідери учнівського самоврядування створили Раду старшокласників Великогаївської громади "Молодь - за майбутнє". 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...