середу, 27 грудня 2017 р.

Засідання школи професійного зростання завучів навчальних закладів Великогаївської ОТГ

23.12.2017 року  на базі комунального закладу  «Загальноосвітня школа   І-ІІІ ст.   с. Баворів» згідно плану роботи методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету  Великогаївської сільської ради було проведено засідання школи професійного зростання завучів навчальних закладів за темою «Моніторинг, як засіб управління навчально-виховним процесом». 
Тетяна Лазута, завідувач методичним кабінетом, представила презентацію, у якій розкрила мету, зміст та види моніторингу, пояснила, чому це необхідно  у роботі заступників директорів. На засіданні були присутні четверо молодих завучів: Марія Скочеляс, Ірина Семирко, Ольга Вовчанська, Антоніна Глуха.
 
Марія Гевко, керівник школи  професійного зростання молодих завучів,  заступник директора з навчально-виховної роботи комунального закладу  «Загальноосвітня школа   І-ІІІ ст.   с. Баворів» поділилася з колегами досвідом, як плануються та проводяться моніторингові дослідження у школі. Досвідчена завуч показала, як систематизується та узагальнюється матеріал. Багаторічні дослідження Марії Гевко показують, що дуже важливо мати оперативну, об’єктивну інформацію про дійсний стан навчального процесу. За необхідності це дозволить своєчасно здійснити методичну підтримку і внести необхідні корективи до роботи. Тетяна Лазута звернула увагу, що таку інформацію можуть надати регулярно здійснені моніторингові дослідження,  які є хорошим інструментом аналізу різноманітних сторін навчального процесу.
Це дозволить одержати реальну картину результативності нововведень, напрямів плану розвитку навчального закладу. Від мети дослідження можна виділити найрізноманітніші напрями моніторингу, однак найважливішим із них було і залишається визначення результативності навчального процесу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...