четвер, 21 лютого 2019 р.

Семінар з виховної роботи "Система роботи з національно -патріотичного виховання (співпраця заступників директорів з виховної роботи, педагогів - організаторів та класних керівників)"
Національно - патріотичне виховання є складовою загального виховного процесу та являє собою систематичну, цілеспрямовану діяльність школи щодо формування в учнів високої, патріотичної свідомості, почуття любові до рідного краю, неньки -України, готовності до виконання громадянських, конституційних обов'язків.
Саме такий напрямок роботи був і залишається одним із пріорітетних для педагогічного колективу НВК "ЗОШ  І - ІІІ ст.-ДНЗ с. Великі Гаї", де і відбувся семінар.
Своїм досвідом роботи  з даних питань поділилася заступник директора з виховної роботи Олександра Володимирівна Цьомик.
Питання нормативно - правової бази та основні завдання національно - патріотичного виховання висвітлила у своїй доповіді Галина Євгенівна Тарас.
Окрім розгляду та обговоренні теоретичних питань, перегляду презентації, учасники семінару взяли активну участь у практичному занятті з елементами тренінгу,яке провела педагог - організатор Семанчик Віта Андріївна та  вчитель зарубіжної літератури  Мудра Ольга Мирославівна.Учасники семінару, працюючи у групах,  виступили в ролі представників місцевої влади, вчителів, учнів та батьків у вирішенні питання проведення свята Останнього дзвінка по - новому,а також  відвідали виставу "Галицьке весілля", де практично була показана співпраця  заступника директора з виховної роботи з вчителями, класними керівниками, учнями та батьками, представниками громадськості.
Щиро вдячні вам!









Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...