вівторок, 12 лютого 2019 р.

Семінар "Інклюзивний урок у контексті Нової української школи"

Інклюзивна освіта набуває все більшої актуальності, тому кожна школа має бути готовою у будь-який час створити сприятливе середовище для розвитку потенціалу кожної дитини. Робота у інклюзивному класі висуває перед учителем низку вимог. 
Про особливості викладання іноземних мов у такому класі дізнавалися вчителі англійської та німецької мов Великогаївської ОТГ 12 лютого 2019 року під час семінару, який провела вчитель англійської мови Олександра Цьомик у НВК "ЗОШ I-III ст. - ДНЗ с. Великі Гаї". Педагог поділилася прийомами та іграми, а також провела симуляцію, під час якої вчителі іноземних мов спробували перевтілитися в учасників інклюзивного середовища. 
Про особливості психологічного супроводу розповіла психолог Христина Тивонюк, а з основними завданнями  інклюзивного навчання та нормативно-правовою базою ознайомила педагогів завуч школи Галина Тарас. Дякуємо колегам за змістовний семінар!







Немає коментарів:

Дописати коментар

Екскурсія в Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

  У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Відділ освіти виконавчого ком...